Dzien dobry,
Witam sie ladnie, ale ze nie znalazlem zadnego topica ku temu to od razu polacze to z meritum.
Razem z grupa osob zbieramy sie do rozpoczecia kampani na bazie Operacji Frostbite. Czy ktos od Was bylby zainteresowany?
Przy czym nie ukrywam ze ja sam bylbym zainteresowany Wasza miejcowka do grania
miejscowka zawsze jest u nas dostepna dla chetnych do grania. a ogolnie rzecz ujmujac nie wydaje mi sie zeby ktoś u nasgral w ak47 ale poczekajcie na odpowiedzi
Jam jest Benq tylko kaptur mnie zmusil do tego starego nicku
btw. jam jest skarbnik
Witaj.
Jeśli się nie mylę to o tobie wspominał Xerxes.
Graczy do AT-ka nie ma u nas zbyt wielu (właściwie żaden zdeklarowany).
MIjsca jednak u nas dostatek i z przyjemnością będziemy gościć kolejną grupę zapaleńcow. Jak masz ochotę to wpadnij w najbliższą sobotę, zobaczysz sobie wszystko i obgadamy sprawe
o, to tym lepiej
na stronie Mgly Wilkołak figuruje na liscie graczy AT z Therianami
wiec jesli by tylko mial ochote to ten... jakby co to mamy wolnego slota na stanowisku brudnych, zlych i metalowych
Przejrzałem zdjęcia i zauważyłem Vanświra
A już myślałem, ze za stary jest coby na turnieje jeździć, ale ujął me serce, tym, iż w naszej starej koszulce klubowej się zjawił.
Vanswirr wyjechał na turniej o 23 dnia poprzedniego nocnym autobusem do Wrocławia a stamtąd pociągiem do Opola. Wracał o 1.40 nocnym do poznania a tam przesiadka do Torunia i o 9 był w domu. Masakra bo targał do tego szkocką i skrzynie figurek.
Niektórym się nie chce tramwajem przez wawe przejechać a tu starszy człowiek przez całą Polskę pograć jedzie. Bierzecie przykład