Tradycyjnie sobota się zbliża, więc zapytuje się, kto wpadnie :?:
Ja będę jak zwykle, czyli kolo 10 z Flamesami i Infinity. Jak się uda, to zamierzamy też z Krysem w Ogniem i Mieczem zagrać.
wstępnie się zapowiadam, chyba ze mnie jednak rozłoży przepyszne przeziębienie. jak przybędę, to z infą(w zasadzie na dowolne pts:mrgreen, ew. animą.ale wolałbym infe, bo nie grałem już od dwóch miechów sądze że o jakiejś 12.30 bym był,ale czas bede miał tylko do 16.00...
Kaptur, nawet jak mnie nie będzie, to wpadnie mój kumpel, więc będzie Krys miał z kim grać Ale armie to lepiej weź, bo on swojej kompletnej jeszcze nie ma.
jak nie będe chory z radości (bo wszyscy w domu chorzy tylko ja zdrowy ) to zajże z infinity - jeśli kts chce to moge przytargać z sobą cos innego jeszcze
qrde wszyscy chorzy. Ja planuję się pojawić ale Kaptur wie, że również chory jestem.
Biorę Flamesy (Kaptur liczę na Twoich cieniasów brytyjskich),biorę Infinity - może Adama ktoś poduczy ale mamy armie na 200 pktów i planuję kozaków do OiM. Mogę zabrać Mutant Chronicles, planszówki (Memoir jako pożyczkę dla klubu) i dla Cielaqa - żetonówki, które mam.
mogę piotro dla Ciebie przytargać Memoira lub War of the Ring. zastanawiam się nad zakupem Conflict of heroes (u Sosny) lub Prophecy (w Rebelu) - ktoś już miał przyjemność pograć? mam jeszcze neuroshimę hex - gdyby byli zainteresowani i LOTRA Knizii - dajcie znać o brać bo pociągiem jadę i wszystkiego nie prztargam w plecaku.
PS. szukam Runbounda - może ktoś ma żeby użyczyć?