Poko napisał
inna sprawa że tego samego dnia obejrzałem Starszypne Troopery 3, które zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie.też klasa b, też niski budżet, cg nawet gorsze niż w MC, ale miało ten sam kretyński smaczek co częśc pierwsza. też wyczesana propaganda, śpiewający Sky marshall, no i w ostatnich paru minutach filmu pojawiaja sie marudy! znaczysie marauder suity wreszcie. scenariusz też sztampowy, ale to sst,tu niczego innego sie nie oczekuje. zagranie z użyciem religii w propagandzie wojennej na koniec mistrzowskie
Federalni Badacze potwierdzilI!
a)Bóg istnieje jest po naszej stronie
c) chce żebyśmy wygrali!
ST 3 A ja nawet 2 nie widziałem. Poko masz może wszystkie 3? Chętnie odświeżę sobie ten film. Btw czytałeś może książkę? jest genialna, inna niż film. W książce latają tylko battle suitami. Naprawdę polecam. Tytuł to "kawaleria kosmosu".
ni mom. 1 i 2 gdzieś leżą,ale...nie wiem gdzie, szansa znalezeinia w tymn burdelu jest minimalna. enyłej,wszystkie powinny byc na jakimś torencie czy innym streamie. dwójkę polecam tylko jak jesteś naprawdę fanem, bo jest tragiczna. budżet jak jednego odcinka M jak MIłośc, scenariusz zerowy,atrapy..atrapiaste.
natomiast tak,ksiaże Starship troopers(co za bęcwał przetłumaczył jako kawaleria to nie wiem) czytałem,tylko pierwsze wydanie Amberu,nie to nowe podobno nie okrojone. obejrzałem też serial, zagrałem też w grę(pierwszą, Terran Ascendacy, Marauder nie chciał mi pójść), mam figsy i zasady do bitewniaka...
To te trójeczke jakbyś spalił na płytke (kaske oddam) to by było super.
kawaleria bo oni byli bardzo mobilni. Wsio na dropach z orbity w kombinezonach bojowych...równie dobrze można powiedzieć co za debil wymyślił naszą kawalerię powietrzną. Nie wyobrażasz sobie jakie idiotyzmy by wychodziły przy tłumaczeniu dosłownym w wielu wielu przypadkach. Żołnierze kosmosu to trafny tytuł dla filmu, Kawaleria dla ksiązki. Imo najlepsza jaką czytałem a kumpel ("weteran" z Bośni) po przeczytaniu chciał wracac do woja
ale...ja to z streama oglądałem.linka ci najwyżej mogę podać
co do kawalerii,to mnie się żołnierze kosmosu(bo dokładne tłumaczenie "żołnierze z okrętów gwiezdnych brzmi fatalnie)bardziej podoba. ale to kwestia gustu i guess.
um .. jeśli hodzi o Star ship troopers film i ksiarzke .. te 2 rzeczy to wogule niemają z sobąwiele wspulnego ....
troche to jak ten filmik http://pl.youtube...re=related
(obejrzyjcie do końca)
No cóż... Macie to nieszczęście, że to forum nie posiada możliwości przenoszenia postów wiec sobie pośmieciliście
inna sprawa że tego samego dnia obejrzałem Starszypne Troopery 3
Zrobiłem dokładnie to samo ale jakoś głupi0o było mi pisać o SST Ludzie, którzy zobaczyli drugą cześć uważają ten film za żałosny
Pierwsza część była świetna, dwójka to gówno, a trzecia całkiem dobra jak ktoś lubi serie/klimat w innym przypadku - przeciętna
Ale dla śpiewającego Sky Marshala warto to obejrzeć Całkiem przyjemny był też motyw z mózgiem na pół planety potraktowanym Q-Bomb'em - atomówką o sile rozpieprzenia całej planety
1 część mam, dwójkę skasowałem, trójkę też mam. Jak ktoś chętny to mogę kiedyś podrzucić.
Mam też małą armie arachnidów na półce i poszukuję motywacji do ściągnięcia plasmabuga, mózgu i kilku skoczków ze stanów
Wilku-masz arachny? to może trza kiedyś odkurzyć armie,bo mam sporo MI(na oko jakieś 1500 w PAMI, coś koło 2k w Exosach, i 2 marudy. ale marudy po obejrzeniu nowego filmu chyba bede proxował z tau crisisów.albo firetoadów do qt43
a serial jest na youboobie.http://www.youtub...amp;page=4
Robalków mam troszkę ale tylko troszkę...
40 zwykłych brzydali, zabójcę, 3 plujki i tankera. Daje to jakiś 1-1,3k.
Ale jak 10 robali zamienić w skoczki i sproxować mózga to możemy zagrać nawet i na 2k
ja mam tylko 1 box path finderów ( nie zdąrzyłem zrobić rozpiki .. życie mnie dogoniło .... a jak sie urwałem ponownie to SST już nie isniało )
obejżałem SST 3 - śmiechowe - jek pierwszy miał mały budrzet to ten miał mikroskopiny cud że wogule im wyszło - z kśiąrzka to to nic wspulnego niema ale zs filmem nr 1 sporo. żeczuywisce folm zawiera mnustwo "smaczków"
żałuje że stara technika robienia na modelach i pacynkowanietego poszła w zapomnienie bo marudery wyglądaja .... Marudnie a gdyby to na pacynkach zrobiłi i nałorzyli komputwer było by bardzo fajnie.
Ponadto niwczaje o co murzyn był zazdrosny Lola czy Lula jak jej tam szpetna była ... bryyyy .. natomiast religijna blondi to inny lvl gry ^-^ (dla samej niej warto obejrzeć )