Zaczynając od tego miesiąca, wprowadzamy zajęcia nastawione, tylko i wyłącznie na robienie makiet.
Zajęcia będą się odbywały, raz w miesiącu w wyznaczoną wcześniej niedziele.
Zapewne tłumów na spotkaniach nie będzie, znając chęć pracy naszych klubowiczów.
Jednak samo się nie zrobi, wiec zamierzamy z Magikiem popracować, wiem, iż jest parę osób, które się nie boją pracy więc gorąco zapraszam
Przyjmujemy zasadę, iż pracujemy nad konkretnym elementem, pod dyktando, osoby nadzorującej projekt.
W planach całkowita renowacja i wykańczanie dwu częściowego stołu made in Saper. Do czasu ukończenia prac stół będzie niedostępny dla graczy. Chcemy podorabiać elementy, pomalować, i dodać wszelkiego rodzaju upiększacze.
Przewidywany czas zakończenia dwa/trzy spotkania.
Przewidywany skład na ta sobotę:
Ja, Magik, Saper (być może wraz z rodziną )
Kurcze już napisałem, że chętnie pomogę ale niestety w niedzielę żadna totalnie nie dam rady
Szkoda bo chęci dużo i pewne doświadczenie jakieś jest.
Przynieść zawsze można, ale gorąco zapraszamy na zajęcia Jest co powykańczać i każda para rąk się przyda.
Na prawdę nie są potrzebne umiejętności, tylko chęci.
Ech zachowałem się jak świnia. I nawet nie podziękowałem osobą, które w tą niedziele z nami pracowały.
Oprócz standardu, czyli ja i Magik, jak zwykle nieoceniony Saper i nasz nowy członek - Artur. Naprawdę dzięki chłopaki, bez was stało by w miejscu. A tak zrobiliśmy kupę dobrej roboty remontując F.A.X.a.
Kolejne spotkanie zapewne pod koniec marca, tj. 21.
tym razem w planie prace wykończeniowe i malowanie.
W tym miesiącu, z powodu lekkiego braku czasu, zajęcia warsztatowe odbędą się w sobotę 20 marca.
Oczywiście pograć w międzyczasie będzie można.
Liczę na chęć pomocy ze strony klubowiczów
Tym razem w planach mamy upiększanie i malowanie F.A.X. -a