W tą sobotę jak nic nie wypadnie, zjawie się z przyjemnością.
Planuje Infinity i Czterdziestkę na 2k. Chyba, iż ktoś ma propozycje, na coś bardziej nietypowego
W niedziele natomiast zaczynamy z Magikiem co miesięczny dzień pracy nad makietami. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc, w tworzeniu, renowacji, malowaniu, to serdecznie zapraszamy. szczegóły tutaj: http://www.13dywi...ead_id=204
Ja nie mam pojecia na razie, mialem plan wyjechac do 3miasta, ale na razie choruje troche i siedze tu. Zapewne mnie nie bedzie ale jak juz to w niedziele tez bede. Dam jeszcze znac Kapturowi na gg jakbym mial przybyc.
Ja tylko przypomnę jeszcze o dwóch drobiazgach.
W sobotę odbywa się turniej DBA. Chłopaków dużo nie będzie, więc ze stołami nie ma kłopotów.
W niedzielę nie ma grania. Zapraszam, tylko osoby chcące pomóc przy makietach.
w sumie zadowolona - już przestała rejestrować ilości figurek. Gorzej z Adamem bo wkurzony, że młoda się plącze pod nogami a traktował to jako zabawę męską - cóż. równouprawnienie.
Na 50% się pojawie.. mam straszną niepochamowaną ochotę pograć w infinity... jeśli będe w sobotę to w niedziele pewnie też przyjdę (tak wiem ,że w niedziele nie gramy)
Kozak napisał:
"Tak na chłopskie oko i rozum to jeżeli gra nie obsługuje fullscreena, to trzeba ją uruchomić w trybie okienkowym. Jak? Tego nie wiem."
Ja na razie mam w domu mały szpital, wiec niestety jednoznacznie zadeklarowac sie nie moge ( i obawiam sie nie bede mogl az do soboty), szanse na przybycie oceniam na 60%.